Seriepremiär 2011/2012

Premiären närmar sig och nerverna börjar klättra på utsidan av kroppen men det är helt i sin ordning. lite lagom nervositet ska man känna inför varje match. Seriepremiären denna gång  är mot Gårdarike IBK  som för övrigt är ett lag som vi i nuläget inte vet så mycket om eftersom de är nya i serien för i år och deras damlag har legat nere 1 säsong eller  två vet inte exakt. Hur som helst ska det bli skönt att komma igång igen trots att våra förutsättningar inte är de bästa men vi kämpar på och viker oss inte en tum. Det som är så härligt med detta lag , trots att vi igen inte har någon tränare  ,vi har  egentligen alldeles för få spelare  MEN vi lägger oss inte ner deppar för det nej vi hjälps åt och gör det bästa  av det vi har. 

Vi har spelat två st DM-matcher  nu under försäsongen båda dessa gick över förväntan  måste jag säga.

Den första matchen  var mot Engelholm   som spelar i div 2 ,där förlorade vi med 14-1 ,siffrorna  i sig  visar dock inte matchbilden  ,,de fick verkligen kämpa för sina mål då vi hade  ett Citat Engelholms tränare : Tight försvar.
och det känns verkligen som att vi fått vårt försvar att funka riktigt bra ,  övrigt att säga om den matchen är att vi var endast 7!! utespelare  (de var 15)  så speltid blev det verkligen.

Match nr två som var mot Lugi som denna säsongen kommer spela i div 2  gick även den LÅNGT över förväntan.
Finns nog ingen som såg den matchen som kan säga att vi inte kommer bli att räkna med i år.
Vi tog ledningen  i matchen de kvitterade till 1-1 vilket blev ett resultat som höll sig till början på 3 perioden  då vi blev lite för trötta  och inte riktigt fick till det spela som vi haft de andra två perioderna ,,,så siffrorna sprang iväg lite för mycket  men vi kan helt klart vara nöjda med matchen ändå  vi var även denna match få spelare. 1-8 slutade matchen BTW.

Ser verkligen fram emot matchen imorgon lörd och hoppas att många kommer och stöttar oss, måste ändå var rätt kul att titta på ett lag som kämpar och sliter som vi gör.

Ses i Bollen imorgon den 1 okt  kl 17:00


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0