V.S. Gårdarike IBK

God morgon , nu är det söndag och gårdagens match har sjunkit in både kropp och huvud . Ska inte skriva något korrekt referat på matchen här för det har "Esset" lovat att skriva :)
Vi var nog alla en aning nervösa innan matchen kom igång men det är precis i sin ordning ,en smula nerver ska man ha.  Gårdarike är ett nytt lag för säsongen så vi hade ingen aning om hur de skulle vara rent spelmässigt , tycker nog att vi var ganska jämna  på den fronten ,faktum är att matchen blev  jämn även siffermässigt.

Skönt nog gör vi 1-0 efter 03:21 , ett mycket snyggt mål får jag lov att säga , en perfekt passning av Madde nere ifrån vår målgård  som  Amanda  bestämt och helt utan pardon  trycker in i målet.  När vi går till första periodvila leder vi med 3-2  men i innebandy kan allt vända snabbt om man slappnar av , utan att gå in på för mycket detaljer  så  slutar matchen 6-6  och det kändes riktigt riktigt bra ,, återigen visar vi att vi inte viker oss  och denna gången orkade vi ge det där sista lilla extra  och vinner sista perioden med 2-0. Att hämta upp 2 måls underläge  var väldigt bra gjort. Vi möter ett lag  som kommer med 14 utespelare mot våra 8 :)  ja det har ju faktiskt en stor betydelse hur många man är ,,de borde kanske ha  kunnat trötta ut oss och vunnit men det lyckades dom alltså inte med. Kan inte sägas för många gånger , vi gör det så himla bra denna lörd.

Alla kämpar och krigar till sista signalen går ,, och Alex gör ett kanonjobb  som coach  vilket vi är  mer än tacksamma för ,, Tack Alex  du inger oss självförtroende som ingen  annan lyckats med och vi kan bara hoppas du har ork och tid att finnas där på våra matcher.

Och Alva ja vad ska man säga ,, hon är en talang  i egen klass det måste sägas ,, hon går in och tar lagkaptensrollen  med bravur  12 år gammal ,snart 13 !!!! 

Men som jag skrev innan ALLA gör ett kanonjobb och nu fortsätter vi  ånga på så blir detta en rolig säsong och vi ska minsann visa alla de som inte tror på oss  att vi defenetivt är att räkna med.

Vill passa på att tacka Olof för att du sitter  i sekket ,,Roger "Esset" för att du förgyller  mikropauser och uppvärming med musik ,, Pia och Tove för att ni alltid är där och stöttar oss.


<3
Tack för denna gång

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0